Ioana Bran în pole position pentru presedinția TSD Satu Mare

0

Miercuri, 24 august, tinerii social democrați sătmăreni organizează conferința județeană în care își vor alege conducerea iar tânăra social-democrată Ioana Bran este în pole position pentru presedinția TSD Satu Mare.

Ioana Brana, tânăr antreprenor, este unul dintre membrii cu experiență ai TSD Satu Mare, care s-a implicat activ în ultimele campanii electorale.

„Cred că tinerii au nevoie atât de acțiuni, care îi ajută să se dezvolte atât personal, cât și de evenimente pentru că acolo socializează cel mai bine. Cred cu tărie într-o îmbinare armonioasă care să ducă la un progres social, o dezvoltare pozitivă și o colaborare fructuoasă între toate categoriile de vârsta și sex.

Însă, nu aș vrea să spun mult mai mult, prefer să dovedesc prin fapte, și voi face tot ceea ce este necesar, atât eu cât și colegii mei, pentru a atinge tot ceea ce noi ca organizație TSD Satu Mare ne vom propune.

Vă asigur, că-mi voi pune la bătaie toată experiența, priceperea și convingerea mea pentru a ne duce mandatul cu cinste până la sfârșit și să-i asigur pe toți acei colegi care vreau să se dezvolte personal, politic și social că au în mine un partener de încredere și un ajutor de nădejde” a declarat pentru Presa Locală, Ioana Bran.

La eveniment se anunță prezența mai multor lideri ai TSD din Transilvania, alegerile din Satu Mare fiind cel mai important eveniment al TSD la început de toamnă.

ioana bran

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.