Corina Croitoru: Vechi impasuri, noi guvernări. Teme de casă pentru învăţământul românesc

0

Consilierii locali ai PSD Cluj-Napoca şi TSD anunţă de 1 septembrie o dezbatere publică: Vechi impasuri, noi guvernări. Teme de casă pentru învăţământul românesc.

Dezbaterea este organizată în contexul în care, în această perioadă, PSD scrie programul de guvernare. Astfel, social-democraţii din Cluj-Napoca organizează dezbaterea în prima zi de toamnă considerând că între vechile impasuri ale sistemului educaţional românesc şi noile programe de guvernare ce se pregătesc „este necesar un spaţiu de reflecţie în care ideile, nemulţumirile, temerile şi dorinţele profesorilor să prindă contur”.

„`Cine vrea să-i înveţe pe alţii, să se ţină de învăţat` spune un proverb despre meseria de dascăl, proverb pe care ne-am gândit să-l transformăm pe 1 septembrie în `Cine vrea să-i guverneze pe alţii, să se ţină, de asemenea, de învăţat`. Prin urmare, în calitatea noastră de tineri consilieri locali, nu dorim decât să învăţăm de la profesorii clujeni cum i-am putea sprijini eficient în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi” a comentat evenimentul consilierul local, Corina Croitoru.
AfisEducatie copyy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here