Cinci tinere social-democrate din județul Hunedoara au participat la Școala Politică a Ligii Tinerelor Social-Democrate de la Craiova

0

Cinci tinere social-democrate din județul Hunedooara, alături de președintele TSD Hunedoara, Dacian Ciodaru, au participat la Școala Politică a Ligii Tinerelor Social-Democrate de la Craiova, organizată în weekend-ul trecut.

Tinerele social-democrate au participat la patru ateliere-seminar prin care și-au îmbunătățit aptitudinile politice dar și de viață: arta de a avea întotdeauna dreptate, trainer Alin Comsa; jurnal de campanie electorală, trainer Letiţia Vlădescu; comunicare online, traineri Gabriel Petrea şi Ovidiu Oproaica; profil de femeie #pescenapolitică, traineri Mihaela Ivan şi Monica Panea.

„Tineretul social-democrat este singura organizație politică de tineret din România în care egalitatea de gen este o realitate, nu o dilemă de dezbatere. În acest sens, ne bucurăm că numeroși colegi au participat la șoala politică a LTSD și împreună ne-am îmbunătățit modalitatea de a interacționa direct cu cetățenii, pentru a le rezolva problemele cotidiene.

Social-democrația susține tinerele și femeile dar în special meritocrația în orice activitate socio-profesională, în acest sens tinerele social-democrate sprijină activitățile în folosul comunității organizate de tinere și femei atât în județul Hunedoara cât și în restul României” a declarat coordonatorul LTSD Hunedoara, Maria Liana Ștaier.

La eveniment au participat în calitate de lectori, doamne social-democrate a căror experiență administrativă, politică și de viață sunt reprezentative pentru tinerele de stânga: președintele OFSD, europarlamentarul Viorica Dăncilă, fostul ministru al Educației și senator, Ecaterina Andronescu, cunoscuta activistă de stânga, senatorul Gabriela Crețu și nu în ultimul rând, gazda evenimentului, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

14030773_1188367451209158_1179817616_n

14030823_1188367274542509_1105758284_n

BOG3214

BOG2955

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here