Securitate ridicată la Untold Festival

0
Sursa fotografiei: Filmari aeriene CJ

Organizatorii Untold Festival s-au asigurat că, între 4 și 7 iulie, festivalierii se vor putea distra fără a exista anumite situații neplăcute. Astfel, măsurile de securitate au fost sporite, odată cu confirmarea numărului de peste 60.000 de persoane prezente la eveniment.

Astfel, organizatorii și autoritățile locale au convenit ca, pe perioada Untold, să fie luate măsuri de ordine publică și siguranță, mai ales că presa a scris, în ultima perioadă, despre un posibil atentat terorist în timpul festivalului.

Bogdan Buta, directorul Untold, a declarat pentru Transilvania Reporter că, în urma participării la numeroase evenimente în toată lumea, a văzut ce presupune un astfel de eveniment „și, după implementarea tuturor măsurilor, probabil vom avea unul dintre cele mai sigure locuri din România în perioada 4-7 august.”

De asemenea, la festival sunt prezenți peste 500 de agenți de pază ai unor firme private, alături de efective ale Poliției Române, iar din punct de vedere al evacuărilor au fost luate măsuri suplimentare, conchide acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.