Alin Tișe îi cere lui Daniel Tămaș (DGASPC) să demisioneze

0
Sursa: Ziar de Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj solicită, într-un comunicat trimis presei, ca directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj să demisioneze, ca urmare a dezvăluirilor apărute în presă, prin care liderul sindical de la respectiva instituție, Ioan Rusu, semnala abuzurile anumitor angajați, girate de actuala conducere:

Având în vedere aspectele sesizate în mass-media, reclamate în mod punctual de liderul de sindicat al D.G.A.S.P.C. Cluj – d-nul Ioan Rusu, imaginea Consiliului Județean Cluj este grav afectată.

Astfel, având în vedere constatarea nemijlocită că, din banii alocați pentru fiecare copil instituționalizat (o medie de 14 lei/copil/zi), angajați ai Direcției consumă din norma de hrană a copiilor, folosindu-se personalul instituției pentru prepararea hranei, aspect deosebit de grav, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, i-a solicitat azi, în mod direct, demisia directorului D.G.A.S.P.C. Cluj.

Informăm opinia publică asupra faptului că celelalte aspecte sesizate de liderul de sindicat al D.G.S.P.C. Cluj atât în petiția transmisă Consiliului Județean Cluj, cât și în articolele apărute în mass-media, vor fi atent verificate de către forul administrativ județean prin intermediul structurilor de specialitate, urmând a se efectua în acest sens un control amănunțit și a se sesiza organele de cercetare competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here