Alin Tișe a demisionat din funcția de senator

0

Alin Păunel Tișe a anunțat astăzi, 27 iunie, că a demisionat din funcția de senator al României, după ce în data de 24 iunie a fost validat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj – aceste două funcții fiind incompatibile.

Tișe anunța, înaintea alegerilor locale din 5 iunie, faptul că, în situația în care va fi ales de către clujeni, va demisiona din funcția de senator: „Conform legii, funcția de senator al României și funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj sunt incompatibile. Drept urmare, am demisionat din funcția de senator”, afirmă Tișe, prin intermediul unui comunicat de presă.

Alin Păunel Tișe a mai fost președinte al Consiliului Județean Cluj între anii 2008 și 2012, iar pentru mandatul început luna aceasta, politicianul a fost susținut de PNL și UDMR, obținând 25 de voturi din totalul de 37: „Voi rămâne preşedinte al Consiliului Judeţean. Este pentru mine o onoare și o mare responsabilitate această funcție. Clujenii așteaptă de la noi soluții și proiecte de dezvoltare”, conchide acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here