Maria Forna a fost aleasă prim-vicepreședinte al TNL România!

0

Duminică a avut loc la Brașov ședința Biroului Permanent Național al TNL în cadrul căreia s-a hotărât numirea de președinți unici în 23 de organizații județene, inclusiv la Cluj.

Așadar, începând de luni, președintele TNL Cluj este doamna Maria Forna, care a fost votată în aceeași ședință și prim-vicepreședinte al TNL la nivel național.

În termen de 1 lună, va fi desemnată și noua structură județeană comună a TNL Cluj, care va fi votată și în biroul național: „Tot la Brașov, colegul nostru Cristian Manolachi, prim-vicepreședinte al TNL Cluj-Napoca fost votat Co-președinte al Clubului Studenților Liberali din România, structură aflată în subordinea TNL. Aceste reușite ale organizației Cluj se datorează tuturor membrilor de partid și ne bucurăm că s-au realizat pași importanți în vederea fuziunii complete a celor două foste organizații TDL și TNL. De astăzi, TNL este o echipă mai puternică iar în perioada imediat următoare vom fi preocupați în elaborarea unor proiecte pentru tinerii din Municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj!” a declarat Maria Forna.

sursă foto: Cluj AM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.