Iulia Trif a fost aleasă noul viceprimar al municipiului Gherla!

0

Tineretul social-democrat a mai obținut o victorie în această vară după alegerile locale: vicepreședintele TSD Cluj, Iulia Trif a fost ales noul viceprimar al municipiului Gherla!

Alegerea a fost realizată în cadrul investirii în funcție a noului primar, Ioan Neselean (PSD), și a noilor consilieri locali din Gherla.

Alegerea viceprimarului a fost realizată prin vot secret. Cei 19 consilieri locali din Gherla au votat astfel:

  • 12 voturi pentru Iulia Trif – PSD Gherla
  • 4 voturi pentru Paul Mahalean – PNL Gherla
  • 3 voturi pentru Tibor Feketelaki – UDMR Gherla

„Votul pentru Iulia Trif a fost unul pentru viitor. Expertiza profesională a Iuliei și tinerețea,trif neselean dorința de a moderniza Gherla cred că au fost doar câteva argumente puternice pentru alegerea ei în funcția de viceprimar. Faptul că municipiul Gherla va fi condus și de un absolvent de drept, cred că poate ajuta mult comunitatea.

Sunt mulțumit de rezultatele organizației și îi felicit pe colegii din Gherla care au o echipă tânără de consilieri locali, așa cum s-a întâmplat și în municipiul Cluj-Napoca” a declarat președintele TSD Cluj, Vladimir Mătușan.

Consilierul local de Cluj-Napoca, Horia Nasra, l-a completat pe colegul său, spunând că Iulia Trif poate fi o variantă bună și pentru alte demnități politice: „Nu sunt surprins de alegere, Iulia este muncitoare, modestă și perseverentă. Din punctul meu de vedere poate fi o opțiune serioasă și pentru Camera Deputaților”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.