Gică Hagi după România-Elveția: Trebuie să creezi o strategie de învingător, cu personalitate, să construiești și să joci fotbal!

0

Cel mai mare fotbalist român, Gica Hagi, a făcut o analiză lucidă după remiza dintre România și Elveția, din Grupa A a EURO 2016, acuzând în termeni duri tactica folosită de Anghel Iordanescu.

„România stă bine defensiv, dar ofensiv încă nu știm sau nu avem curaj sa atacăm. Lucrăm foarte puțin la aspectul ăsta, ne simțim inferiori și se pune în practică o strategie fără personalitate, fără joc ofensiv. Trebuie să creezi o strategie de învingător, cu personalitate, să construiești și să joci fotbal. Elveția a jucat fotbal de la început, a creat și a reacționat tot timpul pe mingile pierdute.

Dacă-i considerăm mai buni, ne lăsăm! Ne lasăm de fotbal și gata! Eu nu pot să mă simt inferior. Niciodată! Niciodată! Dacă nu formezi o mentalitate, dacă nu sădești, nu ai cum să ai! Vă spun eu adevarul pe care nu vi-l spune nimeni! Dintotdeauna România a jucat numai de jos, cu alibiuri. Nu avem personalitate! Dacă pleci cu strategia asta, numai așa joci!”, a declarat Hagi la Dolce Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.