La final de campanie Remus Lăpușan aruncă bomba: Societatea comercială Cluj Arena este falimentară! Va intra în faliment după alegeri!

1

Social-democrații clujeni au organizat astăzi o conferință de presă, în care președintele organizației, Remus Lăpușan a aruncat o bombă de campanie, târzie dar bună: Societatea comercială Cluj Arena este falimentară! Va intra în faliment după alegeri!

Dacă mai tinerii viitori consilieri locali, Dan Morar și Horia Nasra au mormăit două trei vorbe, în scurta conferință, liderul PSD Cluj a uimit asistența prin declarația de mai jos:

„Societatea comercială Cluj Arena este falimentară. Datorită incompetenței administrative s-a ajuns la situația în care Cluj Arena are o datorie de 8,5-8,6 milioane de lei, în ceea ce privește taxele și impozite către municipiul Cluj-Napoca, și cred că a ajuns la vreo 4 milioane în ceea ce privește penalitățile din cauza neplății acelor impozite. Eu declar public, SC Cluj Arena va intra în faliment după alegeri. Ei au făcut tot posibilul pentru a amâna intrarea în faliment în această perioadă, dar după alegeri cu siguranță Cluj Arena va da faliment. Acolo CJ Cluj va suferi o pierdere de 50% din suma de care vorbeam pentru că participăm la câștig și la pierdere”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Vă reamintim, societatea care administrează arena nu a plătit nicio taxă şi niciun impozit, iar datoriile acumulate se ridică la 12 milioane de lei. Directorul societății și șeful CA sunt membrii de vază ai PNL care nu reușesc încă să explice cauzele dezastrului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here