Bogdan Rădulescu, actor, despre Ioan Bîldea: „Omul ăsta e aproape singurul care se zbate să facă ceva”

0
Sursa fotografiei: Facebook Asociaţia Bărbuleţ Rareş

Unul dintre cei mai apreciați actori și comedianți clujeni (în special în rândul tinerilor), Bogdan Bob Rădulescu, a realizat recent un video împreună cu echipa Youth@Cluj-Napoca 2015, prin care îi îndeamnă pe clujeni să iasă la vot. Video-ul poate fi văzut aici:

Pe de altă parte, Bob Rădulescu, un personaj activ în spațiul cultural clujean, cu numeroase spectacole de teatru și improvizație, dar și cu o experiență în domeniul televiziunii, este de părere că, „dacă întrebi 10 oameni de pe stradă cine sunt consilierii locali, probabil 8 din 10 o să-ți spună: Bîldea Ioan de la PNL. Bun. Alții? Mmmmmm… nu știu, o să-ți răspundă tot cei 8 din 10. Omul ăsta e aproape singurul care se zbate să facă ceva. Activ, implicat, prompt, receptiv, răspunde la telefon și pe Facebook, muncește, este modelul de consilier pentru cetățeni”.

Ioan Bîldea, actualamente consilier local din partea PNL, a trimis, de-a lungul mandatului său, numeroase solicitări instituțiilor clujene competente, venite fie din inițiativă proprie, fie în urma unor sesizări ale cetățenilor. Anul acesta însă, la alegerile locale din 5 iunie, Ioan Bîldea nu va mai candida însă, cu toate acestea, consilierul local este în continuare implicat în viața politică din Cluj-Napoca, iar în ultima perioadă a fost prezent, împreună cu echipa PNL Cluj, în mai multe localități din județ, pentru a-i susține pe liberali în fața alegătorilor.

În opinia lui Bogdan Bob Rădulescu, Bîldea nu mai apare pe listele electorale de anul acesta „pentru că cei din fruntea PNL-ului Cluj sunt atât de solidari cu PNL-ul din București, încât au devenit pur și simplu cretini”, conchide acesta printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.