Octavian Buzoianu are o campanie electorală bine gândită

0
facebook.com

A trecut aproape o lună de la începerea campaniei electorale. În tot acest timp, candidații la funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca au încercat în fel și chip să atragă atenția cetățenilor, să câștige popularitate și în cele din urmă cât mai multe voturi.

Dintre toate campaniile electorale, cel mai mai tare mi-a atras atenția cea desfășurată de Octavian Buzoianu, candidat independent. Pe lângă clasicele afișe electorale, dezbateri publice sau întâlniri cu „admiratorii”, Buzoianu a reușit să apeleze și la altfel de metode prin care să scoată în atenția cetățenilor lucrurile pe care dorește să le realizeze dacă va obține acest mandat. Mă refer la acele scurte filmulețe în care apar de la mari personalități ale Clujului și pănâ la oameni simpli. Pe lângă faptul că sunt mai ușor de urmărit decât textul scris, oferă și o mai mare credibilitate, mai ales dacă în ele apar și personalități care sunt bine văzute de către cetățeni.

În spatele lui Octavian Buzoianu, stă o echipă bine pusă la punct care știe exact ce are de făcut. Cu toate restricțiile care au fost impuse în această campanie electorală, candidatul independent a rămas mereu în atenția presei, fiind, de asemenea, extrem de activ și pe rețelele de socializare.

Deși și-a anunțat candidatura cu mult mai târziu decât au făcut-o ceilalți, Buzoianu a ajuns să fie extrem de popular (bineînțeles, aici se adaugă și notorietatea pe care i-au dat-o funcțiile importante pe care le-a deținut de-a lungul timpului) și în acest fel să devină unul dintre favoriții la alegerile care vor ave loc duminică, 5 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here