Elitele orașului îl susțin pe Buzoianu la alegeri

0

Cele mai marcante personalități din Cluj-Napoca și-au arătat admirația față de Octavian Buzoianu, candidat independent la funcția de primar al orașului, și și-au manifestat susținerea într-un clip video.

Cosmin Puia, președintele Colegiului Medicilor Cluj: „Îl susțin și îl recomand pe domnul Octavian Buzoianula funcția de primar al Clujului, mai ales pentru seriozitatea, spiritul organizatoric și viața ireproșabilă de familie. Cred că va fi un bun primar și va sta la dispoziția clujenilor, având o forță de muncă și o capacitate organizatorică optimă”.

Dan Mihu, șeful Clinicii “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca: „Am decis să fiu alături de Octavian Buzoianu în această competiție pentru primăria orașului Cluj-Napoca. Eu cred în proiectul său. Cred că e un bun gospodar, un om de onoare și cred că un om cu viziunea lui Octavian Buzoianu poate să fie o garanție pentru o casă, pentru casa tuturor, care înseamnă orașul nostru”.

Iacob Altman, profesor universitar – doctor asociat la Universitatea New York: „Eu îl susțin pe Octavian Buzoianu în candidatura dânsului la Primăria Cluj-Napoca. Acum avem un proiect pe termen lung, care ne arată apropierea lumii de afaceri de orașul Cluj-Napoca și respectul pe care îl aduce față de mediul înconjurător”.

Gheorghe Fătăcean, conf. univ. dr. FSEGA, UBB Cluj-Napoca: „Îl susțin și îl recomand pe domnul Octavian Buzoianu. Este independent, cunoaște resursele municipiului Cluj-Napoca. Are o competență profesională recunoscută și dovedită în plan economic. Are un proiect de dezvoltare sustenabilă și durabilă a Clujului, pe termen mediu și lung”.

Dumitru Zdrenghea, șef secție Cardiologie Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca: „Îl susțin pe Octavian Buzoianu, unul dintre oamenii de foarte bună calitate ai acestui oraș. Cred că, în calitate de primar, ar putea face multe pentru binele viitorul Clujului, inclusiv pentru ridicarea medicinii clujene la cote cât mai înalte.”

Bernard Gorzejewsky, CEO BG SOFT: „Îl susțin pe Octavian Buzoianu. Îl apreciez foarte mult. Este un om foarte onest și de valoare. Eu cred că este omul care, prin contribuția sa, va ajuta Clujul să evolueze”.

Valentin Cuibus, șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj: „Este un om deosebit, este un managerdeosebit. Sunt convins că ar putea face foarte multe lucruri bune pentru Cluj, sunt convins că ar putea aduce Clujul printre orașele cele mai importante din această parte a Europei”.

Marius Bojiță, prof. univ. dr. UMF Cluj-Napoca : „Este un om care știe să fie aproape de oameni. Consideră că a fi primarul orașului nu este o obligație, ci este o datorie dureros de plăcută”.

Alexandra Hordoan, mezzosoprană Opera Națională Română Cluj-Napoca: „Un om dinamic, optimist. Un spirit tânăr și totodată cu o vastă experiență managerială. Un om care are foarte multe idei constructive, pe care a reușit să le pună în practică de-a lungul anilor și să facă niște proiecte minunate”.

Horia Roșianu, șef secție Institutul Inimii Cluj-Napoca: „Este un om cu un echilibru deosebit, care are o vorbă bună și un sfat pertinent pentru orice situație. Este un om cu un simț practic ieșit din comun, care reușește să ducă la bun sfârșit orice acțiune pe care o începe”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here