Bruno Roschnafsky, candidat la Primărie, despre Aqua Park-ul din Oradea: „De ce trebuie să facem noi un efort de deplasare și nu o putem face în acest oraș minunat, la noi acasă?”

0
Sursa fotografiei: Facebook Bruno Roschnafsky

Unul dintre cei zece candidați pentru fotoliul de primar al orașului la alegerile locale din 5 iunie a.c., Bruno Roschnafsky, o personalitate a sportului clujean, fiind membru al echipei de baschet masculin a Universității Cluj, se declară nemulțumit de lipsa unui Aqua Park în județul Cluj.

Acesta a postat recent, pe pagina sa de Facebook, un comentariu referitor la o știre despre înființarea unui astfel de Aqua Park în Oradea: „Citeam într-un din zile despre aqua park-ul din Oradea, ce urmează a fi recepționat. Și mă întreb, oare de ce noi trebuie să facem un efort de deplasare când ne dorim o zi de relaxare și nu o putem face în acest oraș minunat, la noi acasă?”.

Roschnafsky este de părere că „în Cluj se poate face o asemenea chestie, trebuie doar să fie implicare, așa că, haideți să îi dîm Clujului mai mult”. Bruno Roschnafsky este candidatul Partidului Puterii Umaniste (PPU) la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here