Liviu Dragnea în Arad: Gheorghe Falcă va pierde aceste alegeri!

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminică la lansarea candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Arad, pentru Consiliul Local Municipal Arad şi pentru primăriile din judeţ, la eveniment fiind prezenţi marea majoritate a acestor candidaţi.

La întrunire a luat parte şi Sebastian Bulumac, candidat independent la Primăria Aradului din partea societăţii civile, dar care este susţinut de PSD.

„Gheorghe Falcă va pierde aceste alegeri, iar din acest motiv este speriat. Este speriat fiindcă se gândeşte că dacă va pierde, după alegeri, se va găsi cineva care va verifica cum se poate ca în România anului 2016, într-o campanie electorală, să fie folosiţi bani publici pentru diferite activităţi culturale, sportive, spectacole, pentru ridicarea nivelului unui candidat de primar, lucru care este absolut ilegal. (…) Iar nivelul de nervozitate al domnului Falcă este foarte ridicat, deoarece simte că va pierde alegerile”, a afirmat Liviu Dragnea.

Despre situaţia electorală din judeţul Arad, Liviu Dragnea a mai spus că, potrivit informaţiilor sale, PSD a depăşit PNL în ceea ce priveşte intenţiile de vot ale electoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here