Servicii excelente de cazare la Hotel Exclusiv din Timișoara

0

Posibilitățile de cazare într-un oraș mare sunt variate, însă hotelul rămâne cea mai la îndemână variantă. Dacă alegi să vizitezi Timișoara, îți recomandăm cu încredere hotelul Exclusiv. Serviciile oferite de acesta îmbină cu succes calitatea și confortul.

Locația hotelului a fost aleasă strategic, în așa fel încât turiștii să fie aproape atât de centrul istoric al orașului și gară, cât și de mai multe zone de interes, precum Casa Austria, Stadionul Dan Păltinișanu sau Spitalul Județean de Urgență. Zona este una plăcută, tabloul imobiliar fiind completat perfect de multe spații verzi.

Aspectul hotelului este unul plăcut, îngrijit. Camerele sunt spațioase, amenajate simplu și cu bun gust, fiind dotate cu minibar, aer condiționat, telefon, televizor HD, internet wireless, frigider și accces cu card. În funcție de ceea ce caută clienții, hotelul pune la dispoziție camere single, camere twin sau duble cu pat matrimonial, apartamente cu sau fără jacuzzi.

Hotel Exclusiv este o alegere bună și pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu și au nevoie de săli pentru ședințe. Acestea trebuie să știe că dacă aleg această alternativă de cazare, pot beneficia de o sală pentru conferințe dotată corespunzător, inclusiv cu un sistem HD-3D.

Pentru mai multe informații, puteți contacta hotelul aici:

Adresa: str. Salcâmilor nr. 32, Timișoara
Telefoane: 0746 800 700; 0769 068 575; 0356 881 411
Web: hotelexclusivtm.ro
E-mail: rezervari@hotelexclusivtm.ro
Facebook: fb.com/Hotel-Exclusiv-1444372369210068/
Coordonate GPS:
– Latitudine: 45.7338742
– Longitudine: 21.2309143

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.