PSD: Victor Ponta a fost la Turda și Câmpia Turzii să-și susțină colegii

0

Joi, 26 mai, fostul premier al României și președinte al PSD, dl. Victor Ponta a participat la un eveniment electoral în municipiul Turda, de susținere a candidaților din Turda, Câmpia Turzii și a candidaților la primăriile și consiliile locale din zonă.

„Fostul premier a declarat că este aproape de Cluj, de zona Turda-Câmpia Turzii și sprijină candidaturile domnilor Cristian Matei și Petre Pop la primăria Turda și Câmpia Turzii.

În perioada 2012-2015, cabinetul Ponta a sprijinit direct zona Turda-Câmpia Turzii prin susținerea a două investiții majore, de infrastructură, autostrada Turda-Sebeș, o investiție de peste 550 milioane euro și autostrada Câmpia-Turzii – Târgu Mureș, care vor transforma Clujul într-un nod de autostrăzi în inima României” au anunțat social-democrații clujeni într-o informare de presă.

La eveniment au participat președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan, candidatul PSD la Consiliul Județean Cluj, deputatul Cornel Itu, deputatul Aurelia Cristea și senatorul Alexandru Cordoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here