Independentul Octavian Buzoianu și-a publicat pe FB un clip de prezentare extrem de PROFESIONIST

0

Independentul Octavian Buzoianu, candidat la primăria Cluj-Napoca și susținut de mai multe partide și-a publicat în această seară, pe Faceook, un clip de campanie.

Clipul este din punct de vedere tehnic foarte proaspăt, asemănător cu ce se produce în SUA sau Europa Occidentală. Clipul a fost realizat de o echipă profesionistă dar care preferă discreția. Titus Carole, Dan Trifan și Angel Rusu sunt trei dintre membrii echipei, deconspirați la prezentarea independentului pentru primărie.

Buzoianu explică în prezentare toate afacerile sale și produsele care au generat prosperitate pentru Cluj.

Cine este Octavian Buzoianu?

Născut în Cluj-Napoca, în 1954, Octavian Buzoianu a activat după 1992 exclusiv în mediul privat. În 1992, în calitate de director general în fabrica Ursus, a condus prima privatizare din România prin emisie publică de acţiuni, creând astfel modelul care a fost urmat ulterior în multe privatizări de succes din România. De-a lungul timpului, el a fost implicat în revitalizarea mai multor întreprinderi, printre care şi producătorul de transformatoare Retrasib Sibiu, controlat în prezent de grupul german SGB-Smit.

În prezent, alături de familia sa, Octavian Buzoianu conduce afaceri în domeniul hotelier, agricultură şi imobiliare. El coordonează şi proiectul de birouri şi locuinţe Cluj Business Center, dezvoltat pe terenul fostei fabrici de dulciuri Feleacul. Octavian Buzoianu este, de asemenea, implicat în managementul primului hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, Opera Plaza. Octavian Buzoianu a mai activat în viaţa publică în funcţia de consilier local între anii 1998-2002. Buzoianu este căsătorit cu Anca Dana Buzoianu, de profesie medic, decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu şi are 3 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here