Vladimir Mătușan: Mai multă administrație, mai puțină politică! Să ne întoarcem la muncă!

0

Avocatul Vladimir Mătușan, președintele TSD Cluj, a declarat după Paști, că PSD propune un  proiect administrativ nou pentru Cluj, axat pe profesionalism și dezvoltare etapizată.

„Echipa de candidați la Consiliul Județean Cluj și la Consiliul Local Cluj-Napoca este una nouă, axată pe profesionalism și dornică să implementeze proiecte utile județului. Programul de guvernare al deputatului Cornel Itu și a echipei PSD pentru Consiliul Județean Cluj este bazat pe administrație și foarte puțină politică.

Clujul are nevoie de o nouă viziune strategică, care să-l ajute să iasă din actuala letargie administrativă, o viziune axată pe bunăstarea cetățenilor, pe creșterea standardului de viață” arată Mătușan.

Social-democratul, candidat pe lista de consilieri județeni PSD la Consiliul Județean Cluj a mai precizat că românii s-au săturat de scandaluri politice și vor administrație: „Timp de 12 ani liberalii au făcut mai multă politică decât administrație iar în multe cazuri actele de corupție au reprezentat singura carte de vizită a administrației din Cluj. A sosit timpul să ne întoarcem la administrație și să facem mai puțină politică! Să ne întoarcem la muncă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.