Vladimir Mătușan: Mai multă administrație, mai puțină politică! Să ne întoarcem la muncă!

0

Avocatul Vladimir Mătușan, președintele TSD Cluj, a declarat după Paști, că PSD propune un  proiect administrativ nou pentru Cluj, axat pe profesionalism și dezvoltare etapizată.

„Echipa de candidați la Consiliul Județean Cluj și la Consiliul Local Cluj-Napoca este una nouă, axată pe profesionalism și dornică să implementeze proiecte utile județului. Programul de guvernare al deputatului Cornel Itu și a echipei PSD pentru Consiliul Județean Cluj este bazat pe administrație și foarte puțină politică.

Clujul are nevoie de o nouă viziune strategică, care să-l ajute să iasă din actuala letargie administrativă, o viziune axată pe bunăstarea cetățenilor, pe creșterea standardului de viață” arată Mătușan.

Social-democratul, candidat pe lista de consilieri județeni PSD la Consiliul Județean Cluj a mai precizat că românii s-au săturat de scandaluri politice și vor administrație: „Timp de 12 ani liberalii au făcut mai multă politică decât administrație iar în multe cazuri actele de corupție au reprezentat singura carte de vizită a administrației din Cluj. A sosit timpul să ne întoarcem la administrație și să facem mai puțină politică! Să ne întoarcem la muncă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here