Traian Băsescu: Dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine

0

Fostul președinte Traian Băsescu, liderul PMP, a fost prezent astăzi la Cluj-Napoca, unde a lansat candidații clujeni ai PMP la alegerile locale și a făcut o declarație surprinzătoare: „dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine”.

„O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast”, a spus Traian Băsescu, în faţa membrilor PMP din judeţul Cluj.

Traian Băsescu a mai precizat că municipiul Cluj-Napoca are nevoie de un altfel de primar: „Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here