Octavian Buzoianu, susținut de PSD, ALDE, UNPR, PNȚCD și PND pentru Primărie

0

Într-o conferință de presă susținută azi, candidatul independent la funcția de primar al Clujului, Octavian Buzoianu, și-a expus câteva repere privind programul său politic și modul de lucru în viitoarea calitate oficială pe care speră să o obțină.

Proiectul său administrativ poartă denumirea „Clujul unui milion de oameni”, candidatul subliniind că acest număr include și persoanele aflate în tranzit prin orașul nostru. Municipiul Cluj-Napoca trebuie să fie, în opinia domnului Buzoianu, un pol modern de stabilitate și dezvoltare regională, dedicat locuitorilor, vizitatorilor și antreprenorilor care doresc să vină aici.

La conferință au participat și reprezentanți ai PNȚCD și PND, cele două partide anunțând sprijinirea candidatului independent Octavian Buzoianu. Horea Dan, președintele țărăniștilor din Cluj, a declarat că îl susține pe domnul Buzoianu deoarece îl consideră un bun profesionist, iar fratele său este un vechi membru în acest partid, cap de listă la Consiliul Local, dar și că PSD rămâne în continuare principalul lor adeversar politic, actuala conjucatură în care ambele formațiuni politice susțin aceeași persoană fiind doar o coincidență.

Octavian Buzoianu a declarat că va primi sprijin și din partea societățiii civile, urmând să anunțe în viitorul apropiat numele organizațiilor și personalităților care i se vor alătura. „Sunt încântat că partide politice de dreapta, centru drepta și stânga au venit alături de mine și încercăm să consturim viitorul Clujului împreună. Este o dovadă că proiectul meu de a uni toate energiile Clujului pentru binele orașului prinde contur“ a mai spus domnia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here