Horia Nasra: Va fi o surpriză plăcută lista de consilieri locali în Cluj-Napoca

0

Activistul de stânga și președintele TSD Cluj-Napoca, Horia Nasra, a declarat marți dimineața într-o emisiune la Look TV, moderată de Ciprian Aron, că lista de consilieri locali ai PSD pentru municipiul Cluj-Napoca „va fi o surpriză plăcută”.

„Mă întrebați de listă și vă răspund: mâine o vom trimite presei. Deocamdată pot să vă spun că se regăsesc mulți tineri în acea listă, pe primele locuri” a precizat Horia Nasra.

Întrebat despre cum tratează „centrul” PSD, Clujul, cât și de poziția ideologică a organizației prin susținerea independentului Buzoianu, Nasra a declarat: „Niciodată nimeni 13051516_10156845987435164_5709529854382438950_n
din PSD nu m-a cenzurat, pentru ce am scris, pentru ce am vorbit. Nici măcar când am avut o opinie diferită în situații sensibile în care se regăsea PSD-ul, gen Roșia Montană, nu am fost atenționat sau sancționat. Prin urmare nu se poate vorbi decât de o poziție corectă a conducerii centrale față de Cluj. Cel puțin asta am simțit eu. 

Cât despre cât de stânga este PSD Cluj, am inițiat dezbateri despre acest subiect, ne documentăm și dezbatem stânga propusă de Krisis sau Exit, mai mult decât atât am și inițiat un proiect – De Stânga”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here