Veste bună pentru arădeni și Bătrâna Doamnă! Falcă: Stadionul Francisc Neuman va fi finalizat cel târziu în 2018 dar se poate și în 2017!

0

Veste bună pentru arădeni și „Bătrâna Doamnă”! Gheorghe Falcă a anunțat că Stadionul Francisc Neuman va fi finalizat cel târziu în 2018 dar se poate cu și în 2017!

Pentru că noul stadion Francisc Neumann va avea un gazon nou, în această săptămână, actualul gazon va fi tuns, iar apoi parcelat în bucăţi de 50/50 cm care vor fi donate arădenilor ce vor să păstreze ca amintire o bucată din gazonul de pe fosta arenă UTA: „Astăzi se împlinesc 71 de ani de la constituirea clubului de fotbal UTA, le urăm succes şi la mulţi ani, ne bucurăm de evoluţia clubului. Am făcut o propunere pentru că noi vom schimba integral gazonul în cadrul lucrărilor de reconstucţie, de aceea acest gazon existent în acest moment va fi parcelat din jumătate în jumătate de metru şi o să-l donăm iubitorilor fotbalului arădean. Prima dată o să donăm din acest gazon jucătorilor şi antrenorilor care au jucat pe acest teren şi, evident, în partea a doua, publicului care a sprijinit întotdeauna echipa de fotbal UTA. Această procedură sperăm să o începem peste 2-3 săptămâni, astfel încât într-o lună de zile să finalizăm transferul acestui gazon al vechiului stadion UTA pentru a aduce un nou gazon pentru noul Stadion UTA-Francisc Neuman”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului a făcut și un anunț ȘOC în privinţa datei la care stadionul va fi gata: „Din punctul nostru de vedere, în toamna anului viitor am putea avea competiţii, dar fără recepţie. Dacă Federaţia Română de Fotbal va accepta să se joace aşa, atunci vom avea meciuri încă din campionatul 2017/2018. Dacă nu, atunci în anul 2018 va fi gata stadionul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here