Clujeanul Mariș Ciprian, noul CAMPION MONDIAL MMA! L-a făcut K.O. pe Nelu Exari!

7

Vineri seara, în cadrul Galei de MMA si Kickbox UFT – Ultimate Fighting Tournament – MMA Romania, Ciprian Mariș a confirmat forma excelentă în care a fost în ultima perioadă, și l-a învins prin K.O. pe moldoveanul Nelu Exari!

Noul campion mondial l-a învins pe moldovean, sub 20 de secunde, în aplauzele suporterilor clujeni.

„Sunt fericit pentru victorie, o dedic clujenilor! Vreau să mulțumesc mult fanilor pentru că au
fost alături de mine. Cu siguranță, fără ei îmi era greu”
a declarat imediat după victorie, campionul mondial.

La eveniment au participat aproximativ 3.000 de clujeni iar centura de campion mondial a fost înmânată de omul de afaceri Octavian Buzoianu, un susținător al sportului clujean.

Gala UFT – Ultimate Fighting Tournament reprezintă o tradiție sportivă în Cluj-Napoca, amploarea evenimentului crescând în fiecare an.

Sebastian-Ioan Haidu, practicant al artelor marțiale din anul 1990 și instructor de Arte Marțiale Mixte este organizatorul Galeli UFT – Ultimate Fighting Tournament.

buzuioanu maris

7 COMENTARII

 1. CUM SA TE LAUZI CA ESTI CAMPION MONDIAL? VOI CARE IL UMFLATI PE ASTA (MARIS ) ATI INEBUNIT .
  DACA DAI UN SEARCH PE GOOGLE SI IL CAUTI PE NELU EXARI :)) ACESTA NICI NU EXISTA . SPORTIVU LUI PESTELE….
  NU MAI EXAGERATI CU MARIS CA NU E CAMPION MONDIAL SI NICI MACAR CAMPION NATIONAL . ATI INEBUNIT TOTI !!! DOCUMENTATIVA FRATILOR INAINTE SA POSTATI SAU SA FACETI RECLAMA UNUI SPORTIV , SI O SA VEDETI CA EXAGERATI .
  NU TOTI CARE CASTIGA O CENTURA O MERITA …..POATE ACEEA A FOST VACANTA …CE ZICETI ….DECI NU A CASTIGAT MARE LUCRU ….DOAR PUBLICITATE PT VIITORII FRAIERI SPONSORI :)))

 2. Un eveniment superb! 12 lupte cu sportivi extraordinari. Felicitari Cluj-Napoca pentru organizare. A meritat sa vin din Satu-Mare pana la Cluj.

 3. Acest eveniment a aratat ce inseamna performanta. a fost organizat 99% perfect. Exact ca si meciul de Tenis din Sala Polivalenta. Un weekend frumos pentru orasul Cluj-Napoca!!! Felicitari!

 4. Au fost meciuri foarte frumoase, submisii frumoase, ghilotina, americana, ko, tkp o gala cu de toate. Un meci la grei mai trebuia si totul era 100% perfect. Felicitari UFT – Va doresc gale cel putin la fel de bine organizate.

 5. frumoasa gala , avem nevoie de MMA in cluj , totusi lupta pentru centura mi sa parut ca am vazut un Sportiv de MMA impotriva unui baiat de cartier care nu prea are ce cauta in cusca si pe deasupra in meciul cel mai important !!!
  ma asteptam la mult mai multa actiune si la un nivel mai mare al luptei pt centura . SLAB adversarul lui Maris.
  in rest organizare si meciuri ok

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.