Octavian Buzoianu propune o viziune INEDITĂ: Clujul unui MILION de oameni

0

Candidatul independent Octavian Buzoianu, unul din oamenii de afaceri renumiți ai Clujului, a susţinut vineri, o conferinţă de presă împreună cu liderii PSD Cluj şi ALDE Cluj, cei care au anunţat joi, că îl susţin în cursa electorală.

Octavian Buzoianu a subliniat că este independent, contând pe cele două partide doar ca susținere iar liderii proaspetei coaliții formate, „noul USL” au comentat această stare politică.

Independentul pentru primăria Cluj-Napoca a anunțat cum se numește proiectul său, centrat pe patru mari domenii, se numeşte: „Clujul unui milion de oameni”. _DSC8288

„Le mulțumesc membrilor partidelor din întreg spectrul politic care au renunțat la orgolii în favoarea unui proiect vizionar pentru oraș (…) partidele și-au sacrificat proprii candidați în favoarea unui proiect vizionar pentru oraș. Salut asta” a fost comentariul candidatului independent legat de sprijinul coaliției PSD+ALDE.

Revenind la proiectul candidatului, „Clujul unui milion de oameni”, Buzoianu l-a prezentat sumar: „Clujul este într-un moment evident de redefinire și trebuie pentru binele nostru, al tuturor, să avem un concept comun care să ne impună în fața tuturor. Clujul trebuie să devină acea capitală regională, de forță, pe o zonă echilibrată ca distanță între trei mari capitale europene: București, Belgrad și Budapesta. 

Este o viziune la care lucrez de câțiva ani și pot să dau exemplu simțind frământările Clujului  am decis acum să ies public cu ea. Am convingerea că la proiectul meu o să vă referiți mulți ani de acum înainte, indiferent unde voi fi eu”.

_DSC8197 (1)

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că PSD îl va susţine pe Octavian Buzoianu: „Cred cu sinceritate în candidatura lui Octavian Buzoianu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here