Hotel Exclusiv, o alegere bună de cazare în Timișoara

0

Oferta unităților de cazare pe piața timișoreană este variată, iar turistul de multe ori nu știe ce să aleagă. O variantă interesantă este hotelul Exclusiv, care se învecinează și cu pensiunea Pura Vida, cele două unități oferind împreună soluția optimă pentru orice buzunar.

Hotelul este poziționat relativ aproape de centrul istoric și de gară, turistul putând parcurge distanța pe jos în 15 minute. În apropiere se află Spitalul Județean de Urgență, Casa Austria și Stadionul Dan Păltinișanu. Zona este liniștită, cu case elegante, blocuri mici și multă verdeață.

Hotelul Exclusiv include 22 camere, cu o capacitate totală de 48 locuri. Spațiile sunt de mai multe tipuri: camere single, camere twin sau duble cu pat matrimonial, precum și apartamente; cei care doresc ceva special pot opta pentru camera matromonială sau apartamentul cu jacuzzi. Prețurile sunt decente, oferind un raport cost/calitate avantajos.

Camerele au ca dotări minibar, aer condiționat, telefon, televizor HD, internet wireless, accces cu card. La recepție există seif pentru valori și cameră pentru bagaje. Hotelul este dotat cu lift, iar parcarea, recepția și intrarea sunt monitorizate video.

Pentru evenimente business, se pot utiliza cele două săli de conferință, care pot acomoda 40, respectiv 120 persoane și au toate dotările necesare, inclusiv un sistem HD-3D. Hotelul deține și un restaurant-pub, unde clienții pot servi masa sau discuta într-un cadru intim și rafinat.

Personalul hotelului este gata să satisfacă toate cerințele turiștilor, pentru a face sejurul acestora în orașul de pe Bega cât mai plăcut și confortabil!

Pentru informații și rezervări, puteți contacta hotelul aici:

Adresa: str. Salcâmilor nr. 32, Timișoara
Telefoane: 0746 800 700; 0769 068 575; 0356 881 411
Web: hotelexclusivtm.ro
E-mail: rezervari@hotelexclusivtm.ro
Facebook: fb.com/Hotel-Exclusiv-1444372369210068/
Coordonate GPS:
– Latitudine: 45.7338742
– Longitudine: 21.2309143

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here