Unde ne cazăm când vizităm Timișoara?

0

Ca turist în orașul de pe Bega ai foarte multe opțiuni de cazare, de la hoteluri luxoase și hosteluri studențești, până la pensiuni modeste și apartamente în regim hotelier. În călătoria noastră noi am ales o variantă mai puțin obișnuită, un apart-hotel, concept destul de nou în România, care combină avantajele serviciilor hoteliere cu spațiul generos oferit de un apartament. Este vorba de Iosefin Residence.

Frumoasa clădire istorică se află în cartierul Iosefin, de la care preia și numele. A fost complet renovată în urmă cu câțiva ani, iar acum găzduiește unul din cele mai elegante și inedite hoteluri ale Timișoarei. Deși condițiile sunt comparabile cu ale oricărui hotel de lux, prețurile la cazare sunt decente, unitatea fiind o opțiune bună atât pentru cei care vin în oraș pentru a face business, dar și pentru turiștii care vor doar să-l viziteze și care țin la confortul lor.

Interiorul are un design clasic, iar personalul este foarte serviabil. Mobilierul din lemn masiv, decorurile aranjate cu bun gust, curățenia impecabilă și amabilitatea angajaților ne-au impresionat! Pereții groși asigură discreția oaspeților, aerul condiționat este binevenit, iar priveliștea de la ferestrele camerelor nu dezamăgește, putând fi admirată vechea zonă istorică rezidențială sau grădina interioară a hotelului, unde vara se poate sta la terasă.

La parterul clădirii se găsește cafeneaua Copa, un loc excelent pentru servirea unei cafele și o scurtă întâlnire, de afaceri sau casual. La subsol am descoperit o adevărată revelație locală, restaurantul Casa Bunicii, cu specific bănățean, dar și cu bucate internaționale, unde am putut gusta niște preparate excelente de origine austriacă, dar gătite ca acasă. Tot aici se ia micul dejun dimineața pentru cei găzduiți în hotel.

Mai rămâne doar să menționăm că Iosefin Residence este foarte aproape de gară (am parcurs drumul pe jos cam în 10 minute) și relativ aproape de centru (până în Piața Victoriei se fac aproximativ 10 minute într-un pas relaxat). Internetul wireless a funcționat perfect, lucru pe care îl apreciem întotdeauna. Vă recomandăm și vouă acest hotel, noi probabil vom reveni aici!

Puteți contacta hotelul aici:
Adresa: Str. Mocsonyi nr. 8, zona Piaţa Sinaia (fostă Ady Endre)
Tel: 0356.113.225 & 0356.113.225
Fax: 0356.113.223
Mobil: 0755.445.544
E-mail: office@iosefinresidence.ro
Web: iosefinresidence.ro
FB: facebook.com/iosefin.residence

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here