Farmec își extinde portofoliul de produse cu o nouă gamă de depilatoare

0
Sursa fotografiei: Farmec

Compania Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță extinderea portofoliului de produse cu o nouă gamă de depilatoare cu acțiune rapidă. Câteva dintre noutățile pe care noua gamă de produse cu acțiune în doar trei minute după aplicare le va aduce sunt următoarele: creme depilatoare pentru piele normală și sensibilă, benzi pentru față și corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde sau ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară sau roll-on.

Ioana Borza, Marketing Manager Farmec, afirmă, despre produsele companiei: „Conform studiilor noastre, Farmec este primul brand ales de români în procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cotă de piaţă de 48,9% în volum şi de 42,8% în valoare. Continuăm să ne surprindem consumatorii anul acesta cu o nouă gamă de produse depilatoare venind astfel în întâmpinarea celor mai diversificate nevoi și preferințe. Pe lângă acțiunea rapidă și eficientă, noile depilatoare au și proprietăți hidratante, emoliente si calmante”.

Noua gamă de depilatoare cu acțiune rapidă conține patru subgame, diferențiate prin specificitatea produselor, în funcție de tipul de piele al fiecărei persoane:

  • depilatoare cu extract de Orhidee, concepute pentru pielea normală;
  • depilatoare cu extract de Argan destinate pielii deshidratate;
  • depilatoare cu extract de Vanilie, potrivite pielii sensibile.
  • Produse special realizate pentru adolescenți: depilatoare cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă și cremă depilatoare cu Boswellia Serrata pentru bărbați.

Mai multe informaţii despre noua gamă de depilatoare Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here