Neamț Viorel Claudiu este candidatul PSD la Primăria Săvădisla

0

Neamț Viorel Claudiu va intra în competiția pentru fotoliul de edil al localității Săvădisla din partea Partidului Social Democrat, în urma unui anunț făcut, astăzi, în cadrul unui interviu telefonic acordat acestei publicații.

Cu acest prilej, Viorel Claudiu și-a motivat decizia de a se înscrie în cursa respectivă, specificând faptul că actualul primar nu a reușit să pună la punct suficiente proiecte pentru comunitate și, totodată, a avut o rată destul de scăzută în ceea ce privește absorbția fondurilor europene.

Pe de altă parte, actualul membru din Consiliul Local al comunei Săvădisla a explicat și cauza mutării sale din tabăra liberalilor în cea a social-democraților. „Am fost propus inițial ca și candidat al PNL-ului pentru Primăria acestei comune, dar au existat anumite interese în rândul formațiunii care m-au împiedicat să continui acest demers. De aceea, am ales să vin în PSD, partid unde am găsit sprijinul necesar pentru a putea candida la funcția de primar al Săvădislei”, a declarat Neamț Viorel Claudiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here