Antrenamente funcționale la sala de sport BodyFlex Gym din Mărăști

0

Antrenamentele funcționale cuprind acele exerciții care ne ajută să ne tonifiem corpul. Mai mult decât atât, prin realizarea unor seturi de mișcări, acestea ne ajută să îndeplinim mult mai eficient sarcinile de zi cu zi.

La BodyFlex Gym beneficiezi de acest gen de antrenamente. Sub atenta supraveghere a doi instructori avizați, Ovidiu Neagoe și Radu Mic, ai posibilitatea să efectuezi de la cele mai simple la cele mai complexe seturi de exerciții care ți se potrivesc și care te vor ajuta să îți îmbunătățești considerabil condiția fizică.

„Antrenamentele funcționale sunt destul de solicitante. Există circuite simple și complexe, planul de antrenament făcându-se în funcție de fiecare persoană. Exercițiile diferă de la o zi la alta, astfel încât să putem lucra fiecare grupă musculară cu atenție”, spune Ovidiu Neagoe, personal trainer.

Unul din circuitele pe ce le poți efectua la BodyFlex Gym este redat în filmulețul de mai jos. Acesta cuprinde exerciții simple, care pot fi realizate cu ușurință de un începător.

Tarifele sunt printre cele mai accesibile din Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0746 461 784.

Sala este situată pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr.131-135, et. IV, (în interiorul Complexului Comercial P-ța Mărăști). Programul este unul flexibil: de la 10:00 la 22:00 (de luni până vineri) și sâmbăta de la 10:00 la 14:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here