Ana Isvoranu: Mesajul LTSD Cluj este unul de stânga și FRESH!

0

Președintele Ligii Tinerelor Social-Democrate din Cluj, Ana Isvoranu, gazda dezbaterii „Toleranță sau atitudine? Hărțuirea nu este o opțiune!” s-a declarat plăcut surprinsă de răspunsul pozitiv, la dialog, al tinerelor din Cluj.

„În ultimii ani, partidele de dreapta au dezinformat constant cu privire la ce înseamnă stânga. S-au spus vrute și nevrute de PSD, TSD. Mesajul TSDiștilor din Cluj este unul FRESH, pentru tineri și mă bucur că în Cluj am reușit să construim rapid LTSD și să organizăm două dezbateri excelente pentru dialog, cu doamne remarcabile din societatea clujeană, a căror expertiză profesională poate fi utilă tinerelor” a declarat Ana Isvoranu, președintele LTSD Cluj.

Liga Tinerelor Social Democrate din Cluj este la a doua dezbatere organizată, prima fiind „Femeia la început de drum. Carieră vs. familie”.

La evenimentul „Toleranță sau atitudine? Hărțuirea nu este o opțiune!” tinerele de stânga le-au avut ca invitate pe: psihologii Capușan Violeta, Emanuel Andelin, deputatul Aurelia Cristea, președintele OFSD Cluj, Pop Chiorean Laura Elena, profesorul Corina Croitoru, designerul vestimentar Gina Butiuc și mediatorii Mocian Ramona Mirabela și Botina Patricia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here