Un loc elegant și confortabil de cazare în Timișoara

0

Iosefin Residence este primul hotel din Timișoara compus doar din apartamente. Situat într-o clădire istorică din cartierul Iosefin, apart-hotelul este compus din 25 de unități: 10 apartamente business, 8 apartamente standard și 7 apartamente studio.

Conceptul este relativ nou pe piața hotelieră românească. Spre deosbire de hotelurile obișnuite, Iosefin Residence oferă spații largi, elegante în sensul clasic, oferind turistului confort și rafinament. Locația este foarte bună, într-o zonă istorică a orașului, aproape de centru și gară.

Iosefin Residence este o destinație căutată pe site-urile de profil, având rating-uri de top atât de la călătorii români cât și de la cei străini care au vizitat Timișoara. Tarifele sunt decente dacă le raportăm la condițiile oferite și la ofertele similare de pe piața românească.

Clădirea a fost complet renovată, apartamentele fiind practic reconstruite. Acestea sunt compuse din hol de primire, living, dormitor, bucatărie și baie, fiind dotate cu birou, canapea, spațiu pentru servirea mesei în grup mare etc. O parte din apartamente oferă o privire panoramică asupra grădinii interioare și o parte asupra zonei istorice Iosefin.

Hotelul dispune și de săli de conferință, precum și de o cafenea. Dotările includ internet wireless gratuit, parcare supravegheată video, aparat de lustruit pantofi, grădină interioară, precum și alte utilități suplimentare în apartament, la cerere.

Personalul hotelului oferă turiștilor cazați diverse servicii, gratuite sau contra-cost: apel de trezire, transport la aeroport, baby-sitting, curierat, spălare și curățare vestimentație. La subsolul hotelului se găsește restaurantul Casa Bunicii, unde oaspeții se pot bucura de bucate tradiționale românești sau internaționale.

Iosefin Residence este o opțiune excelentă pentru cei care caută calitate și bun gust aproape de centrul istoric al Timișoarei!

Hotelul poate fi contactat astfel:
Adresa: Str. Mocsonyi nr. 8, zona Piaţa Sinaia (fostă Ady Endre)
Tel: 0356.113.225 & 0356.113.225
Fax: 0356.113.223
Mobil: 0755.445.544
E-mail: office@iosefinresidence.ro
Web: iosefinresidence.ro
FB: facebook.com/iosefin.residence

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here