Campanie inspirată de promovare a Operei Române din Cluj-Napoca

0

Opera Națională Română din Cluj-Napoca a realizat un videoclip extrem de reușit, prin care sunt promovate instituția în sine și spectacolele organizate în cadrul acesteia.  Conceptul creat de Herdalist Experience este unul de-a dreptul inspirat, pentru că surprinde, pe lângă promovarea subtilă a Operei Române din Cluj-Napoca, o oarecare problemă pe care cu toții am întâmpinat-o, cel puțin o dată, în încercările noastre de a viziona liniștiți un spectacol sau un film.

Mai exact, videoclipul de promovare, realizat la Cinematograful Victoria din oraș, surprinde agitația dinaintea începerii filmului. În timpul difuzării reclamelor, apare și un ad mai puțin obișnuit: un tip (tenorul Sergiu Coltan de la Opera clujeană) le sugerează spectatorilor să își ocupe locurile, pentru că filmul urmează să înceapă. La rândul lui, tenorul Tiberius Simu – căruia îi sună telefonul – îi răspunde pe același „ritm” celuilalt. Publicul pare să nu știe despre acțiunea ce are loc în momentul realizării clipului de promovare, arătându-se surprins.

Practic, videoclipul de promovare are tot ce-i trebuie: de la divertisment și până la prezentarea unei probleme des întâlnite în instituțiile culturale – aproape de fiecare dată există o persoană căreia să îi sune telefonul. Nici descrierea videoclipului postat pe pagina de Facebook a Operei Române din Cluj-Napoca nu pare a fi mai puțin amuzantă sau neinspirată: „Opera @ Cinema. E sâmbătă seara. Ai ieșit cu prietenii să vezi un film. Te așezi pe locul tău și aștepți cuminte să înceapă acțiunea. Îți sună telefonul, ai uitat să-l oprești înainte. Se poate întâmpla oricui! Cineva însă, e foarte deranjat de sonerie…”.

 

Videoclipul poate fi văzut aici:

Opera @ CinemaE sâmbătă seara. Ai ieșit cu prietenii să vezi un film. Te așezi pe locul tău și aștepți cuminte să înceapă acțiunea. Îți sună telefonul, ai uitat să-l oprești înainte. Se poate întâmpla oricui! Cineva însă, e foarte deranjat de sonerie…It’s Saturday evening. You’re going out for a movie with your friends. You take a seat and patiently wait for the movie to begin. Your phone rings, forgot to turn the sound off; it happens sometimes! But somebody seems to be really bothered…CREDITSThe National Romanian Opera Cluj-NapocaCreative concept: Heraldist Experience / Heraldist.comVideo: AV Media ProductionsMusic: Razvan KrivachTenors: Tiberius Simu and Sergiu ColtanLocation:Cinema Victoria, Cluj-Napoca

Posted by Opera Nationala Romana Cluj-Napoca on Monday, March 28, 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.