Primăria Brad: Din martie se pot PLATI ONLINE impozitele și taxele locale!

0

Primăria Brad a anunțat că din luna martie se poate folosi serviciul de PLATA ONLINE a impozitelor și taxelor locale.

„Începând cu luna martie 2016 plata impozitelor și taxelor locale și alte obligații față de bugetul local(amenzi) datorate de persoanele fizice se poate face și online cu cardul. Pentru această operațiune se utilizează aplicația www.ghiseul.ro iar detalii privind autentificarea și plata se pot obține de pe pagina de internet a Primăriei municipiului Brad” a anunțat primarul Florin Cazacu.

Cum se poate plăti. Primăria explică modalitatea:

Pentru a putea achita impozitele şi taxele locale prin internet (online) trebuie sa fiţi înregistraţi în sistem cu utilizator şi parolă. Acestea se pot obţine de la sediul nostru în urma unei cereri în care trebuie să precizaţi numele şi prenumele, adresa de domiciliu, CNP-ul.
 
Cererea de alocare credenţiale semnată olograf, împreună cu copie de buletin, le puteţi depune la casieria din cadrul Primăriei municipiului Brad – camera 22, ridicarea credenţialelor urmând a se face pe loc, personal sau prin împuternicit.
 
După ce aţi primit credenţialele de acces (utilizator şi parola) puteţi accesa opţiunea ,,Plata cu autentificare” pentru a vizualiza posesiile înregistrate fiscal, sumele achitate şi sumele datorate prin site-ul www.ghiseul.ro Apoi, dacă sunteţi posesorul unui card bancar puteţi realiza plata online a impozitelor şi taxelor locale.
 
Daca nu doriţi să vă inregistraţi în sistem, dar doriţi să efectuaţi plăţi online cu cardul bancar puteţi accesa Serviciul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar prin site-ul www.ghiseul.ro, opţiunea ,,Plata fără autentificare”. De asemenea, aici se pot achita şi amenzile in 48 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here