Bashar Molhem: Am cele mai bune intenții cu privire la acest oraș frumos

0

Multe ciudățenii bat la ușa viitoarelor alegeri locale. Una este posibila prezența a doi sirieni pe lista de candidaturi la Consiliul Local, locuri eligibile.

Dacă despre ateul Nasra se știe în Cluj, junele PSDist fiind o corcitură româno-siriană, un alt tânăr politician cu orgini din țara Damascului a luat calea politicii clujene: Bashar Molhem.

Nu știm dacă tânărul Bashar Molhem va confirma sau nu în Consiliul Local, însă a plăcut textul său de pe FB din această dimineață, în care TNListul vorbește extrem de lucid despre presă și rolul acesteia în stat.

„Ca de obicei, în ultimele zile, am citit cu drag presa online din orașul nostru. În câteva articole am apărut și eu, fiind caracterizat într-un fel sau altul. Respect presa, iar libertatea de exprimare, garantată de articolul 30 din Constituția României, este extrem de importantă” scrie Bashar.

Tânărul liberal ne asigură de bunele sale intenții și ne invită să-l cunoaștem în timp: „În timp, sper să mă cunoașteți toți așa cum sunt, cu bune și rele, dar vă asigur că am cele mai bune intenții cu privire la acest oraș frumos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here