Horia Nasra: „Emil Boc s-a plâns ca o fecioară virgină că nu știa de corupția din Cluj! Să fim realiști, Boc este Il Capo dei Capi!”

0

horia nasraPreședintele TSD Cluj-Napoca și activistul de stânga, Horia Nasra, a comentat recent sprijinul pe care Emil Boc l-a primit de la Alina Gorghiu și Vasile Blaga, în privința candidaturii la primăria Cluj-Napoca.

„Descălecarea liderilor liberali din București în Cluj-Napoca a fost penibilă. Un fost FSNist și PDist, pe numele său Vasile Blaga, l-a recomandat pe Emil Boc primar al Clujului iar Gorghiu a fost și mai melodramatică recunoscându-i `meritele` acestuia și iertându-l. Poate liberalii îl pot ierta dar asta nu-i exonerează nici un gram de vină pentru corupția din oraș.

Emil Boc s-a plâns în ultimii ani, ca o fecioară virgină, că nu știa de corupția din Cluj! Să fim realiști, Boc este Il Capo dei Capi! Sorin Apostu, Horea Uioreanu și Radu Bica nu au fost tehnocrați, sunt foști membrii ai PNL și PDL” a declarat Horia Nasra.

Nasra a explicat și cum se poate combate mafia clujeană: „Este o caracatiță a intereselor în administrația clujeană care este asemănătoare mafiei din Italia de acum 30-40 de ani, doar că acum nu folosește revolverul, ci avocați și politicieni păpușă. Este nevoie de un Pio La Torre al Clujului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.