Bogdan Gruia: TSD lansează proiectul „Profil de tânăr candidat”

0

bogdan gruia tsdTineretul Social Democrat, cea mai importantă organizație politică de tineret din România și din județul Bistrița-Năsăud, a lansat de curând proiectul „Profil de tânăr candidat” primul proiect al unui partid politic din România, destinat tinerilor profesioniști care au o șansă reală de a candida pe lista de Consilieri Locali ai Partidului Social Democrat la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Tinerii social-democrați din Bistrița-Năsăud au precizat că „ne aflăm într-un moment în care Partidul Social Democrat trece printr-un proces amplu de ”întinerire”, drept dovadă sutele de tineri care au intrat în TSD în ultimul an, în aproape fiecare dintre localitățile județului Bistrița-Năsăud.

Dorim să ne deschidem față de tineri și ideile lor. Vrem să oferim o șansă reală ideilor acelor tineri profesioniști și cu expertiză, care sunt interesați de comunitățile din care fac parte.

În viziunea noastră, actul politic responsabil constă într-un schimb continuu de idei și soluții între aleșii locali, electorat și profesioniști în scopul de a identifica soluțiile prin care fiecare comunitate să se poată dezvolta coerent și poate oferi tinerilor oportunități de dezvoltare pe plan local. Vrem să oferim tinerilor profesioniști, care până acum nu au avut oportunitatea de a se afirma în spațiul public, șansa de a face acest lucru prin intermediul proiectului `Profil de tânăr candidat`”.

Bogdan Ivan-Gruia, președinte TSD Bistrița-Năsăud a comentat la rându-i evenimentul: „Alături de o echipă extraordinară am reușit să construim cea mai dinamică organizație politică de tineret din județul Bistrița-Năsăud și nu numai! Noi facem politică pentru că refuzăm să credem că România este o țară de mână a doua și susținem tinerii valoroși să avanseze în politică pentru că vrem să construim o Românie în care românii să fie mândri că trăiesc.

O națiune nu poate evolua pur și simplu, ci doar prin aportul oamenilor care au ceva de spus și care se pricem la lucruri concrete. Noi nu credem doar în idei, ci în idei combinate cu acțiune! ”Profil de tânăr candidat” este prima oportunitate reală oferită de un partid politic tinerilor profesioniști care își doresc să treacă în zona decizională dar până acum nu au avut această șansă. PSD Bistrița-Năsăud este primul partid care a înțeles importanța tinerilor în politică și care se deschide cu adevărat către aceștia!

Nu credem într-un viitor prestabilit, ci într-unul construit de noi! Alătură-te și TU, progresului României!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.