Ingrid Iordache: Criza de sânge RH negativ de la Centrul de transfuzie sanguină din Arad poate fi diminuată de studenți!

0

Președintele TSD Arad, Ingrid Iordache, a lansat un îndemn public studenților din Arad pentru a dona sânge, pe fondul rezervelor reduse existente la Centrul de transfuzie sanguină din municipiu.

„Este vital ca studenţii să înţeleagă că deşi suntem în plină sesiune, problema crizei acute de sânge RH negativ de la Centrul de transfuzie sanguină din Arad este una majoră pentru întreaga comunitate. Este o chestiune de responsabilitate civică iar tânara generaţie trebuie să fie prima care să răspundă unei mobilizări morale cetăţeneşti de acest tip. Tocmai acest lucru încercăm să facem prin vizitele şi discuţiile cu studenţii din cămine, nu toţi sunt la curent cu problematica sau nu cunosc amănunte esenţiale legate de gravitatea în sine a situaţiei. Sunt convinsă însă că se vor mobiliza în mod exemplar pentru a veni în sprijinul pacienţilor internaţi în unităţile medicale din Arad”, afirmă Ingrid Iordache, preşedinte TSD Arad.

1453372154569

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here