Iulius Mall Cluj-Napoca a avut o campanie mai mult decât potrivită de Crăciun. Pe mine m-au convins!

0

Iulius Mall Cluj-Napoca a avut o campanie mai Cei de la Iulius Mall Cluj-Napoca au avut, înaintea sărbătorilor de Crăciun, o campanie de marketing foarte bună, prin care practic aproape te „obligau” să cumperi produse, din orice magazin existent în mall, în valoare de peste 100 lei.

Campania, denumită „ Dăruiește, fii tu Moș Crăciun!”, a început în 4 decembrie iar mâine, 24 decembrie, se va încheia, cu extragerea câștigătorilor care vor avea ocazia să plece într-o excursie cu familia în Laponia, având transportul și cazarea incluse. Iar asta doar pentru că, cei care au făcut cumpărături în valoare de peste 100 lei, au mers la InfoPoint-un din magazin, unde au arătat bonurile fiscale în schimbul cărora au primit bilete de tombolă, care completate și depuse în urnele special amenajate le pot aduce participanților marele premiu. Iar asta nu e tot.

christmas new6

Pe lângă marele premiu, iubitorii de cumpărături care s-au prezentat, în perioada 4-24 decembrie a.c., la biroul de informații, având bonuri fiscale cu sume de peste 100 lei, au avut ocazia să extragă bilete dintr-un bol, care le-au putut aduce premii instant constând în vouchere de 50-100 lei la unul din magazinele care se găsesc în Iulius sau, un premiu mai mic, însă mulțumitor pentru cei care spun că „mai bine atât decât nimic”: o sticlă de 1,5l de suc.

Astfel, iubitorii de cumpărături în special, dar și cei atrași de astfel de concursuri cu premii, au realizat cumpărături frumușele în această perioadă în mall. Iar de pe urma acestei campanii are câștiguri, în primul rând, Iulius Mall Cluj-Napoca, unde oamenii au efectuat cumpărături destul de mari pentru a putea participa la această tombolă specială. Și nu spun asta pur și simplu. Am fost și eu, în această perioadă a desfășurării campaniei, de mai multe ori în centrul comercial, pentru a cumpăra cele necesare de sărbători, având în vedere că aici este și un hipermarket. Așadar, inevitabil, am reușit să adun și eu suma de 100 lei (care, apropo, se poate cumula de pe mai multe bonuri fiscale) și m-am prezentat la InfoPoint. Era undeva după ora 17.00, iar eu, care auzisem de premiile instant – persoana care mi-a spus câștigase un voucher de 100 lei – zic să mă duc și eu repede, că poate am noroc.

Zis și făcut. Ajung la biroul de informații și prezint bonurile fiscale care, cumulate, ajung să depășească suma de 100 lei. Îmi ia tanti bonul, mi-l ștampilează, îmi dă un talon pentru tombolă dar nu primesc niciun talon răzuibil (valabil pentru premiile instant). Mă uit în stânga și-n dreapta, dânsa se uită la mine și-ntreb: „Nu trebuia să-mi dați și un talon răzuibil?”, iar ea răspunde „Ba da, dar de la ora 12 și ceva s-au epuizat. Avem doar 50 pe zi și au venit câteva persoane de mai multe ori, așa că nu mai avem. Ne pare rău, reveniți mâine, însă dacă doriți premii instant, bonurile acestea nu mai sunt valabile și va trebui să cumpărați din nou de peste 100lei ca să puteți primi premii instant”. În fine, completez talonul pentru tombolă și-l depun în urnă. Mâine va avea loc extragerea pentru marele premiu: excursia în Laponia. Acum să văd eu cu ce m-oi alege din campania asta, că Iulius Mall sigur s-a ales cu bani frumușei în urma numeroaselor cumpărături efectuate de toți iubitorii de oferte promoționale și campanii. Bravos, Iulius Mall, pe mine m-ați convins!

Sursa fotografiei: www.iuliusmall.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.