Michal Negrin vine în Cluj-Napoca

0

1616

Celebrul designer israelian, Michal Negrin, vine pentu prima dată în România, la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea los mâine, 19 decembrie, începând cu ora 19:00, în incinta Iulius Mall. Prezentarea colecției de iarnă, semnată Michal Negrin, va fi completată cu spectacole de balet. La final, participanții vor putea servi un pahar de șampanie alături de creatoarea de modă din Israel.

„Aceste design-uri unicat au devenit o sursă de inspirație pentru sute de mii de femei din întreaga lume, implicându-le efectiv în crearea lor, dându-le luminozitatea, căldura acelui sentiment extraordinar de a te simți cu adevărat femeie! Este o bucurie pentru mine să văd că munca mea are un impact atât de mare asupra felului în care se reflectă toate aspectele pozitive din viața unei femei: romantism, dragoste, stil. Este o onoare pentru mine să „aduc” aceste…sentimente, această stare și în România, prin magazinul din Cluj”, a declarat Michal Negrin.

Piesele lui Negrin sunt preponderent realizate din catifea, mătase, cristale Swarovski și se găsesc în magazinele de lux din întreaga lume: New York, Paris, Las Vegas, Tokyo, Sydney, Berlin, Moscova, Singapore, Tel Aviv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here