Vrei să petreci un Revelion de neuitat, cu eleganță și rafinament?

0

 

flyer revelion 2

Royal Classic Hotel este soluția ideală !

Hotelul Royal Classic vă oferă posibilitatea de a sărbători trecerea dintre ani la un nivel ridicat, de trei stele, cu cerințe de calitate la standarde europene. Dotat cu cele mai noi utilități, Royal Classic Hotel dorește să ofere clienților săi multiple facilități, iar oferta pe care au pregătit-o pentru trecerea dintre ani este una de nerefuzat.

La un preț de 290 lei/persoană, vă puteți bucura de un meniu din bucate alese, cocktail-uri și atmosferă frumoasă, susținută de Andreea Socaci & band. Pentru cei care doresc să profite și de celelalte facilități oferite, precum cazare, cină festivă și mic dejun, Royal Classic Hotel vă pune la dispoziție toate aceste servicii, la prețul de 390lei/persoană.

Meniul este format dintr-o gustare rece, un antreu cald, o gustare caldă, un preparat de bază, un desert și o gustare finală. Preparatele sunt la fel de speciale precum noaptea dintre ani, iar cei care vor alege să o petreacă la Royal Classic Hotel vor putea servi smochine cu cremă de brânză de capră, terină de caractiță, terină de somon fumeé, file de somon în crustă de semințe cu sos de șampanie pe pat de sparanghel verde, mușchiuleț de porc în crustă de piper cu sos burn și multe alte preparate gustoase. Pe lângă preparatele speciale, cei prezenți vor avea la dispoziție și fructe,saleuri sau alune, dar și un Open Bar cu whisky, vodka, vermouth, diverse sucuri și vinuri, bere și cocktail-uri alcoolice sau nonalcoolice, toate acestea la prețul de 290 lei/persoană!

Vestea bună este că, dacă se achita integral în avans până la data de 18.12.2015, clienții beneficiază de reducere 10% la Meniul Festiv de Revelion!

Royal Classic Hotel se găsește pe str. Liviu Rebreanu, nr. 39, din Cluj-Napoca. Pentru mai multe informații, tel.: 0264 202 040; 0264 202 041 sau e-mail: contact@royalclassic.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.