Cursuri gratuite pentru tinerii clujeni la Școala de Bucătari by Chef Adi Hădean

0

adi-hadean-masterchefMarți, 24 noiembrie, începând cu ora 14.00, la sediul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, va fi lansat proiectul „Cursuri de bucătari pentru tineri” al Asociației „Adi Hădean”. Astfel, zece tineri absolvenți de liceu, cu posibilități financiare reduse, vor avea șansa să urmeze gratuit cursurile Școlii de Bucătari by Chef Adi Hădean.

Pe durata desfășurării cursurilor, în perioada februarie – iunie 2016, tinerii vor beneficia, pe lângă partea teoretică, de ore de pregătire practică la importante restaurante din oraș. Inițiatorul proiectului, cunoscutul bucătar Adrian Hădean, spune că intenționează să dezolvte în fiecare an acest proiect, pentru ca ulterior „să ofere șanse reale unor tineri de a se dezvolta profesional”, se arată în comunicatul de presă al Asociației.

Cei zece tineri care vor participa la Școala de Bucătari by Chef Adi Hădean vor avea posibilitatea ca, pe lângă experiența acumulată, să primească „o recomandare din partea mea și a bucătarilor care le-au supravegheat activitatea, sporind astfel șansele unei angajări în domeniu”, a mai spus Hădean și „vor reprezenta o resursă umană instruită și pregătită pentru a face față, cu succes, cerințelor impuse de bucătăriile profesioniste”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.