CTP Cluj nu va mai tipări „bilet de mulțumire” prin sistemul de ticketing

0

bilete-ctp-clujIoan Bîldea, consilier local din partea PNL Cluj-Napoca, a transmis marți, 17 noiembrie, o solicitare Companiei de Transport Public din oraș, prin care a cerut anularea biletului de mulțumire eliberat odată cu cel de călătorie achiziționat prin intermediul sistemelor de ticketing amplasate în oraș.

Acesta și-a motivat solicitarea spunând că „faptul că aparatul eliberează două bucăți de hârtie asemănătoare produce confuzie. Nu de puține ori, din greșeală, călătorii au compostat cea de-a doua bucată de hârtie care seamănă izbitor cu un bilet, iar controlorii au aplicat amenzi”. Consilierul spune că a primit numeroase sesizări din partea clujenilor care s-ar fi arătat nemulțumiți de acest aspect.

În urma solicitării, reprezentanții CTP au dat curs solicitării lui Bîldea, iar începând de astăzi, biletul de mulțumire nu va mai fi tipărit la aparatele de ticketing amplasate în oraș: „Vă informăm că începând cu data de 18.11.2015 a fost sistată tipărirea mesajului de mulțumire simultan cu biletul”, au transmis aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here