Ai nevoie de un avocat bun în Cluj?

0

romulus-luca„Cabinetul de Avocați LUCA” este o echipă modernă, creativă și profesionistă din Cluj-Napoca. Experiența și profesionalismul sunt îmbinate cu dăruirea și entuziasmul tinerilor avocați, care doresc să ofere clienților persoane fizice sau juridice cea mai bună și rapidă consultanță în vederea rezolvării eficiente a problemelor cu care aceștia se confruntă. Obiectivul principal al societății civile de avocatură este acela de a oferi serivicii de calitate și consultanță pe cât mai multe planuri: drept contencios administrativ, dreptul familiei, dreptul muncii și dreptul comerical, cu toate problemele aferente fiecăruia.

Serviciile oferite de avocații Cabinetului „LUCA” se bazează pe dedicație, iar următoarele caracteristici sunt nelipsite: timp acordat fiecărui client; seriozitate și fermitate în privința solicitărilor; discutarea opțiunilor de contractări & litigii/strategii; informări referitoare la evoluția cazului pentru fiecare client în parte; folosirea tehnologiilor de ultimă generație în vederea rezolvării rapide a problemelor clienților. Parteneriatele stabilite cu notari publici, executori judecătorești, birouri de experți din diverse domenii de activitate – reprezintă un plus în ajutorul pe care avocații îl pot oferi clienților lor.

Așadar, dacă vă confruntați cu o problemă de ordin juridic și aveți nevoie de un avocat tânăr, înțelegător și căruia să-i puteți spune cu exactitate problemele cu care vă confruntați, la „Cabinetul de Avocați LUCA” puteți găsi pe cineva potrivit pentru cazul dumneavoastră. Cabinetul poate fi găsit pe Calea Dorobanților nr. 33 corp A ap. 39 sau la numărul de telefon 0749 982 256. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul cabinetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here