Adrian Oros a demisionat din funcția de prorector al USAMV Cluj

0

oros-adrianAdrian Oros a demisionat din funcția de prorector al USAMV Cluj, pentru a nu implica Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca în disputa între dumnealui, ca şi membru al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi unii reprezentanţi din Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice.

„Pentru a nu implica Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca în disputa între mine, ca şi membru al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor , şi unii reprezentanţi din Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, găsesc de cuviinţă să demisionez din funcţia de Prorector al USAMV Cluj.

Reamintesc faptul că ieri, 28 octombrie, am cerut Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, dl. Sorin Cîmpeanu,  să-l demită de urgenţă pe domnul dl Ioan Ştefan Groza din funcţia de  Director General  al Direcţiei Generale pentru Învăţământ Superior din cadrul MECS, în  urma relatărilor stupefiante din mass-media legate de subiectul organizării  scandaloase de către acesta, a întâlnirii finanţate din fonduri europene din luna ianuarie a.c., la Predeal.

Având în vedere că prin organizarea acestei  acţiuni neonorante,  dl Groza a compromis membrii comunităţii academice din patru Universităţi de prestigiu din România,  a pus semne de întrebare asupra modului de derulare a tuturor proiectelor POSDRU coordonate de către MECS şi pentru că astfel s-a mai dat o palmă imaginii Ministerului condus de dumneavoastră, este  absolut necesar, domnule Cîmpeanu, să-l revocaţi din funcţie pe dl. Groza!” a anunțat Adrian Oros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here