Regele modelingului din Transilvania despre City Fashon Week: O prezentare de lux, care ocolește vedetele implicate în scandaluri!

0

10917354_783704608368252_5897437838535550304_nReputatul și controversatul Stefan FARRELL organizează în perioada 18-21 noiembrie, City Fashon Week Cluj, eveniment care va reuni cei mai cunoscuți designeri români, specialiști în hair-styling și make-up, precum și peste 70 de modele pregătite la standarde internaționale ale agenției CITYMODELS.

DISPERSIE#Răspândim Idei: Ștefan, te rog să ne spui câteva cuvinte despre prima ediție a City Fashon Week Cluj.

Stefan Farrell: „După o lungă pauză a modei în Transilvania, lansăm City Fashion Week, cel mai important eveniment de modă care reunește cei mai talentați și buni designeri. Noutatea evenimentului este faptul că se dorește o prezentare de lux și ocolește premeditat invitații foarte propulsați și numele implicate în scandaluri”.

DISPERSIE#Răspândim Idei: Ce vă propuneți de la acest eveniment. Cu ce „line-up” vă lăudați?

Stefan Farrell: „Noi dorim ca acest eveniment să lanseze designeri, să dăm premii pentru cea mai bună colecție, pentru cel mai bun designer. Dintre designerii invitați îi amintesc pe: Alexandra indrieș, Natalia Neag, Astrid Kala, Gilian Gheorghiu, Diana Barbur, Ștefania Borodi, Irene ,Borodi Stefania, Cristina Brad, Ema Durnea, Mihaela Carlugea, Mădălina Sticlan, Anca Tomșa, Teodora Vișinescu, Sofia Man, Escudo, Adrian Neasca Shoes, Spencer, Casual Monday, Escudo , Louis Purple și mulți alții”12165956_929496887122356_1299750398_n

DISPERSIE#Răspândim Idei: Se zvonește că se tratează intens prezența a creatori de modă consacrați cum ar fi Maria Lucia Hohan, designer recunoscut și cu Alexandru Ciufu a cărui talent este dovedit inclusiv prin hainele produse pentru Casa Regală sau pentru președintele Klaus Iohannis.

Stefan Farrell: „Este adevărat vor veni și niște nume surpriză, însă repet, am selectat numele tinerilor designeri, pentru a ocoli cu desăvârșire nume pompoase, vedete de televiziuni sau implicate în scandaluri…”

DISPERSIE#Răspândim Idei: Cum vedeți industria modelingului în Transilvania, Cluj?

Stefan Farrell: „Nu există termen de comparație între Cluj și București, pentru că în București se înhaită tot felul de personalități care pun accent pe comercializarea fenomenului. Practic, în sud, „cocalarismul e în floare” iar noi 12166656_929496900455688_1379020380_nfiind niște ardeleni cuminți și la locul nostru, căutăm ca designerii invitați să fie oameni care au un bun gust, care se știu îmbrăca.

Chiar dacă nu sunt cunoscuți de publicul comercial vând foarte bine peste tot în Europa. 

Lumea modei se împarte în trei categorii: Cea mai importantă școală de design din România, care a lansat designerii și care lucrează pentru case de modă celebre este cea din Cluj, apoi Bucureștiul unde este o altă piață de cumpărare, pentru că sunt mulți bani, apoi, a fost odată și Iași, dar acum a murit…”

DISPERSIE#Răspândim Idei: Recent și în Sibiu a fost organizat un eveniment similar…

Stefan Farrell: „Fiecare oraș din Transilvania trebuie să aibă propriul eveniment și fiecare organizator își face viitorul pentru pensie, astfel și la Sibiu a fost organizat un eveniment de modă destul de pompos. Avantajul evenimentului a fost dat mai ales de locațiile din Sibiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.