Alexa Ionescu, realizatoare la Nașul TV: “Genocidul e precum criza economica, ciclic si inevitabil”

1

alexa-ionescuÎntr-o postare de Facebook halucinantă de pe profilul său personal, Alexa Ionescu, realizatoarea emisiunii “By Alexa” de la postul de televiziune Nașul TV, susține că genocidele comise de-a lungul timpului împotriva amerindienilor, armenilor, incașilor și evreilor au fost normale și necesare. Iată textul complet:

<<Ce mai tura vura…ca vaz ca se feresc toti sa zica in clar ce spune istoria…genocidul e precum criza economica, ciclic si inevitabil. Cei care au curajul sa comita genocidul opresc migratorii. Sigur…e imoral, dar istoria ne-a aratat ca acesti mari criminali au oprit migratiile si au pastrat structura etnica si granitele statale. Sa ne amintim ce au facut americanii cu indienii, turcii cu armenii, spaniolii cu incasii, Hitler cu evreii. Ce se intampla daca nu o faceau? Vorbim despre civilizatii disparute, inghitite. Europa va fi islamica in 100 de ani, mie mi-e clar, iar ei nu vor avea greturi sa comita genocidul asupra crestinilor. Sigur …peste 1000 de ani istoria va condamna genocidul de pe bancile facultatii islamice din paris abad sau londoheran. Na, ca am zis-o! Acuma dati-mi block…>>

Conform profilului de Facebook, doamna Ionescu a mai lucrat la Academia Română și este licențiată la Academia de Studii Economice din București. Așteptăm reacția conducerii postului Nașul TV în privința acestei atitudini la limita legii, care încurajează violența împotriva unor grupuri etnice.

postare-antisemita

1 COMENTARIU

  1. Cred ca n-ai inteles textul de la care ai pornit articolul. Rolul conflictelor in istoria umanitati a fost de multa vreme stabilit, ca o forma ciclica de reglare a numarului de indivizi pe Pamant. In postarea amintita, autoarea insira cateva, iar eu as putea adauga si altele, dar asta nu inseamna ca a spus ca masacrele au fost normale, ba din contra: “Sigur, e imoral, dar istoria a aratat etc.” si s-a referit exact la functiunea regulatoare pe care conflictele au avut-o in istorie. Cred ca datorezi scuze dnei Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.