Ioan Bildea a găsit soluția la excrementele cățeilor: automate cu pungi!

0

catei clujIoan Bildea a găsit soluția la excrementele cățeilor: automate cu pungi! Consilierul local PNL propune achiziția și amplasarea în zona parcurilor și a spațiilor verzi publice a unor automate cu pungi biodegradabile pentru excrementele câinilor scoși la plimbare.

Avem puține spații verzi și parcuri în oraș, multe din ele sunt aglomerate. Locuri speciale destinate plimbării câinilor sunt doar două în tot orașul, deci proprietarii de câini împart, în general, aceleași spații de plimbare și relaxare cu cei care nu dețin animale de companie. Această situație duce de multe ori la nemulțumiri. Primesc des sesizări legate de acest aspect. Pentru a îmbunătăți situația, propun achiziția și amplasarea automatelor cu pungi biodegradabile, iar lângă ele să existe coșuri de gunoi speciale în care excrementele colectate în aceste pungi biodegradabile să fie aruncate.

Un oraș civilizat, cum ne dorim să fim, trebuie să-și permită o astfel de minimă investiție, mai ales că vorbim de un oraș în care sunt zeci de mii de proprietari de câini” scrie în propunere Ioan Bîldea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.