Adi Dohotaru a sărit gardul UNTOLD! Ce au făcut stewarzii și gardienii?

1

11745535_1625747374333601_2082166436365446451_nActivistul pentru drepturi civile, Adrian Dohotaru a sărit „gardul UNTOLD” în prima zi a festivalului, chiar sub privirea stewarzilor și a gardienilor.

„Gardul se poate sări ușor, dar și tăia, așa că vă încurajez și pe voi la nesupunere civică non-violentă. Aveam emoții că vor veni stewarzii și gardienii la mine că erau comasați vreo 30 la nici 50 de metri de mine, dar probabil din cauza camerelor nu m-au abordat. A fost fain, am vorbit cu oameni de petiția de stopare a TTIP, pentru mulți abstractă, și m-am bucurat că au semnat și jurnaliști. Apoi, mi/am continuat alergarea spre Zorilor la Casa de Cultura Permanenta, unde am prins niște prezentări despre permacultură și jocuri foarte mișto” a scris Dohotaru pe FB.

Acesta a comentat ironic și articolul profesorului Doru Pop cu privire la tipologia activistului clujean: „Na, fug până la Turda, pardon până La Terenuri – Spațiu Comun în Mănăștur unde continuă atelierele. De ce fug până acolo? După cum zicea și Doru Pop, nici eu nu știu de ce, poate pentru că sunt ăl mai estet activist, activism de dragul activității și socializării. Dar merită revenit, că e semn bun dacă scoatem din sărite atâția burjui comozi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.