RXF 18, Real Xtreme Fighting MMA la Cluj

0

mmaCluj-Napoca găzduiește în premieră, pe 15 iunie, o gală de MMA – arte marțiale mixte, sub brandul Real Xtreme Fighting. Evenimentul RXF de la Cluj va avea loc în Sala Polivalentă, care, pentru evenimente de acest gen, are o capacitate de 9.500 de locuri. Ultimele şase gale RXF, organizate la Mamaia, Botoșani, Sibiu, București, Brașov și Craiova, s-au disputat cu casa închisă.

Capul de afiș al galei RXF 18 va fi meciul dintre legenda sporturilor de contact din Romania, orădeanul Alexandru Lungu, și americanul Jeff “The Snowman” Monson, care pe parcursul carierei sale a luptat în cele mai celebre promoții de MMA din lume – Pride, UFC sau Cage Warriors. Mai intră în cușcă la Cluj, printre alții, unii dintre cei mai buni luptători de MMA din România cum ar fi Adrian Preda și Ciprian Chiru, campioni RXF ai categoriilor 95 kg, respectiv 84 kg, Robert Orbocea și Marian Rusu, românii cu două dintre cele mai rapide KO-uri din MMA-ul mondial, clujenii Bogdan Nuţ, Ciprian Mariş, Dorin Stan și George Peintinger, polonezul Tomasz Czerwinski și turcul Ibrahim Telli. De la Cluj-Napoca nu vor lipsi nici fetele. Cristina Stanciu și Diana Belbiţă vor lupta pentru prima centură din MMA-ul feminin românesc, la categoria 60 kg.

Evenimentul RXF 18 de la Cluj-Napoca va fi transmis în direct de posturile autohtone Sport.ro și ProTV International, precum și  de către rețeaua internațională FightBox TV, care acoperă  40 de țări din întreaga lume.

Ciprian Mariș luptă pentru Cluj

Clujeanul Ciprian Mariș în vârstă de 24 ani, supranumit “The Transilvanyan Warrior”, a devenit practicant al Artelor Marțiale Mixte în urmă cu 3 ani, din dorința de a profesa într-un sport mai complex decât luptele libere pe care le practică încă de la vârsta de 11 ani.

Sportivul a participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând până în prezent locuri fruntașe la cele mai renumite gale de MMA, dând dovadă de multă muncă, determinare și seriozitate.

În luna noiembrie a anului 2014, Ciprian Mariș a intrat pentru prima dată în cușca RXF, unde l-a întâlnit pe Ioan Vrânceanu, lupta dintre cei doi gladiatori fiind declarată una dintre cele mai spectaculoase lupte ale anului 2014 din MMA-ul autohton și s-a încheiat cu victoria clujeanului. Acesta a obținut o nouă victorie spectaculoasă împotriva lui Bogdan Barbu, în cadrul evenimentului de MMA de la Brașov, RXF 17, care a avut loc în luna februarie a acestui an.

Clujeanul Ciprian Mariș va intra din nou în cușca RXF în data de 15 Iunie 2015 în cadrul celui mai mare eveniment de MMA al anului, Gala RXF 18, ce va fi găzduită de cea mai mare încăpatoare sală din Romania, Sala Polivalentă Cluj-Napoca. De această dată sportivul va suține unul dintre cele mai importante meciuri ale sale, deoarece va lupta pentru centura RXF de la categoria 65 kg, împotriva actualului campion, Florin “Fieru” Gârdan. main

Real Xtreme Fighting (RXF) îi invită pe toți clujenii iubitori ai sporturilor de contact, să ia parte la cel mai senzațional eveniment de MMA din 2015, RXF 18, și să îl susțină pe Ciprian Mariș care promite un show de excepție.

Meci şoc la RXF 18 : Alexandru Lungu vs Jeff Monson!

Unicul campion mondial de judo din istoria României, orădeanul Alexandru Lungu, luptă pe 15 iunie 2015 la Cluj-Napoca împotriva unui nume mare al MMA-ului mondial, americanul Jeff „The Snowman” Monson. Având un palmares impresionant, 77 de meciuri: 56 victorii – 20 înfrângeri, Monson este un nume de referință al artelor marțiale mixte. Licențiat în psihologie, Jeff Monson este practicant de sporturi de contact din copilărie și a trecut prin toate marile promoții de MMA din lume – UFC, Cage Warriors, Pride, Strikeforce sau M-1. A întâlnit în cariera sa nume grele ale artelor marțiale mixte precum Chuck Liddell, Forrest Griffin, Tim Sylvia, Josh Barnett, Roy Nelson, Daniel Cormier sau Fedor Emelianenko. De partea cealaltă, Alexandru Lungu se prezintă în fața lui Jeff Monson după o victorie de prestigiu obținută în decembrie 2014 la București, în fața samoanului Mighty Mo, KO Runda 1. Meciul Sandu Lungu vs Jeff Monson reprezintă capul de afiș al evenimentului Real Xtreme Fighting 18 care va fi găzduit de noua sală a sporturilor din Cluj-Napoca. Cardul final al RXF 18 va fi definitivat la începutul lunii mai. Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here